Sâmbătă, 2018-05-26, 1:27 AM
Episoade Online Inima De Tigan,Inima De Tigan Acasa Tv,Ep Noi Inima De Tigan,Patimile Inimii Episoade Online,Dallas Serial Online,Dallas Sezon 2,Dallas Antena 1,Episoade Dallas Subtitrate,Dallas Ep Traduse,Dallas Online Serial,Dallas A 1,Dallas Ep. Gratuite,Dallas Antena 1 Online,Antena 1 Dallas,Difuzare Live Antena 1 Live Dallas,Serialul Anului Dallas Antena 1,Online Serial Dallas,Vezi Dallas,Vizioneaza Serial Dallas Online,Episoade Dallas On-line,Download Episoade Dallas Antena 1,Descarca Episod Dallas Gratuit,Episoadele De Ieri,De Maine Din Dallas,Vezi Dallas De Sambata Viitoare Antena 1 Online,Dallas Episoade Subtitrate,Vezi Dallas On-line Gratis A1,Antena 1 Online Dallas Serial,Online,Patimile Inimii Online,Episoade Acasa Tv Patimile Inimii,Patimi Ale Iubirii,Patimile Iubirii,Episodul De Maine Din Patimile Iubiri,Ep Noi Patimile Iubiri,Acasa Tv Online,Teresa Episoade Online,Vezi Teresa Online,Episoade Seriale Online Filme 2013 Filme Traduse 2013 Filme Noi 2013

Formularul pentru autentificare

Principală » Articole » Stiri Auto-Tehnologie

Google Chrome a depasit Mozilla Firefox

La nivel global, Google Chrome a depasit Mozilla Firefox si pare ca va deveni cel mai folosit browser web, in conditiile in care si Internet Explorer inregistreaza o scadere continua.


Dupa ce a depasit Firefox in noiembrie 2011 la nivel global, Chrome ocupa acum un procent de 29,84% din piata browser-elor web, urmat de Firefox cu 24,88% si depasit doar de Internet Explorer cu 35,75%.

In Romania, Google Chrome nu a depasit inca Mozilla Firefox, dar tendintele arata ca acest lucru s-ar putea petrece in curand, potrivit Capital.ro. Chrome are in prezent o cota de piata de 31%, fata de doar 18%, in timp ce Firefox este folosit de 36% dintre cei care navigheaza online, dar se afla in scadere.

Atuurile browser-ului Google Chrome tin de simplitate si viteza, dar in special de siguranta. Paginile sunt incarcate de Chrome intr-un sandbox, facand aproape imposibila infectia cu virusi, spyware si malware sau atacurile informatice.
Categorie: Stiri Auto-Tehnologie | Adăugat de: Cristiano (2012-03-06)
Vizualizări: 288 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Căutare

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Copyright MyCorp © 2018