Sâmbătă, 2018-05-26, 7:14 AM
Episoade Online Inima De Tigan,Inima De Tigan Acasa Tv,Ep Noi Inima De Tigan,Patimile Inimii Episoade Online,Dallas Serial Online,Dallas Sezon 2,Dallas Antena 1,Episoade Dallas Subtitrate,Dallas Ep Traduse,Dallas Online Serial,Dallas A 1,Dallas Ep. Gratuite,Dallas Antena 1 Online,Antena 1 Dallas,Difuzare Live Antena 1 Live Dallas,Serialul Anului Dallas Antena 1,Online Serial Dallas,Vezi Dallas,Vizioneaza Serial Dallas Online,Episoade Dallas On-line,Download Episoade Dallas Antena 1,Descarca Episod Dallas Gratuit,Episoadele De Ieri,De Maine Din Dallas,Vezi Dallas De Sambata Viitoare Antena 1 Online,Dallas Episoade Subtitrate,Vezi Dallas On-line Gratis A1,Antena 1 Online Dallas Serial,Online,Patimile Inimii Online,Episoade Acasa Tv Patimile Inimii,Patimi Ale Iubirii,Patimile Iubirii,Episodul De Maine Din Patimile Iubiri,Ep Noi Patimile Iubiri,Acasa Tv Online,Teresa Episoade Online,Vezi Teresa Online,Episoade Seriale Online Filme 2013 Filme Traduse 2013 Filme Noi 2013

Formularul pentru autentificare

Principală » Articole » Stiri Externe Online

Autorul atentatelor din Norvegia, inspirat de Vlad Tepes

Atentatele de vineri din Norvegia, organizate de Ander Behring Breivik s-au soldat cu 93 de morti. Norvegianul vedea in Vlad Tepes un erou.

Bomba detonata la Oslo, in apropierea sediului guvernului norvegian si masacrul de pe insula Utoya, unde Anders a ucis tineri din partidul laburist, aflat la guvernare in Norvegia.


In manifestul de 1.500 de pagini scris de extremist, Vlad Tepes apare ca un erou.

Domnitor al Tarii Romanesti in anii 1448, 1455-1462 si 1476, recunoscut pentru cruzimea sa, Vlad Tepes este considerat un geniu si un model de catre criminalul norvegian.

"Cruciatul roman Vlad Tepes a fost un geniu al razboiului psihologic. Ca orice al conducator, avea doi dusmani: dezordinea interna sau tradarea de tara si agresorii islamici din exterior, care ii amenintau tara. A fost un maestru al PUNERII IN SCENA a cruzimii, pentru a obtine un efect maxim", a scris Anders Breivik in manifestul citat de Gandul.info.

In manifestul lansat pe internet cu cateva ore inainte de atacul cu bomba si masacrul din insula de langa Oslo, Anders Breivik explica ca este unul dintre cei 12 membri ai unei societati "de extrema dreapa, anti-marxista, anti-feminista, anti-islamica", iar ceilalti membri ar putea planui atacuri similare.


Categorie: Stiri Externe Online | Adăugat de: Cristiano (2012-01-02)
Vizualizări: 180 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Căutare

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Copyright MyCorp © 2018