Sâmbătă, 2018-05-26, 1:12 AM
Episoade Online Inima De Tigan,Inima De Tigan Acasa Tv,Ep Noi Inima De Tigan,Patimile Inimii Episoade Online,Dallas Serial Online,Dallas Sezon 2,Dallas Antena 1,Episoade Dallas Subtitrate,Dallas Ep Traduse,Dallas Online Serial,Dallas A 1,Dallas Ep. Gratuite,Dallas Antena 1 Online,Antena 1 Dallas,Difuzare Live Antena 1 Live Dallas,Serialul Anului Dallas Antena 1,Online Serial Dallas,Vezi Dallas,Vizioneaza Serial Dallas Online,Episoade Dallas On-line,Download Episoade Dallas Antena 1,Descarca Episod Dallas Gratuit,Episoadele De Ieri,De Maine Din Dallas,Vezi Dallas De Sambata Viitoare Antena 1 Online,Dallas Episoade Subtitrate,Vezi Dallas On-line Gratis A1,Antena 1 Online Dallas Serial,Online,Patimile Inimii Online,Episoade Acasa Tv Patimile Inimii,Patimi Ale Iubirii,Patimile Iubirii,Episodul De Maine Din Patimile Iubiri,Ep Noi Patimile Iubiri,Acasa Tv Online,Teresa Episoade Online,Vezi Teresa Online,Episoade Seriale Online Filme 2013 Filme Traduse 2013 Filme Noi 2013

Formularul pentru autentificare

Principală » Articole » Stiri Financiare Online

2012, anul pus sub semnul acordului de guvernanta fiscala

Analistul economic Mircea Cosea considera ca 2012 este sub semnul acordului de guvernanta fiscala si considera ca statul roman a intrat in acest acord ca "un somnambul care a mers pe sarma".

"Anul viitor este sub semnul acordului de guvernanta fiscala. Noi avem de rezolvat alte probleme, mai complicate. Cred ca mentinerea deficitului la 1% este un mare pericol pentru economia Romaniei, pentru ca acel deficit nu permite o dezvoltare, ci doar o invartire in cerc a economiei", spune Mircea Cosea.


Acesta este de parere ca bugetul nu incurajeaza dezvoltarea unor ramuri, practicand anumite elemente de fiscalitate, ci doar face o elaborare de deficit, plecand nu de la obiectivele bugetare, ci de la deficit.

Intrebat ce parere are despre perspectivele economice ale anului 2012, Mircea Cosea sustine ca "din punctul meu de vedere, anul viitor este situat la un nivel inferior prognozelor care s-au facut". Analistul economic crede ca este vina, in principal, a factorilor externi.

"2012 este un an european prost, toata lumea este de acord cu asta. Noi suntem legati 75% de dinamica pietelor europene si nu avem cum sa scapam", a conchis Mircea Cosea. In plus, agricultura nu va mai repeta performanta din 2011, pentru ca este o performanta meteo dependenta si nu de politica agrara.


Categorie: Stiri Financiare Online | Adăugat de: Cristiano (2012-01-05)
Vizualizări: 176 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Căutare

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Copyright MyCorp © 2018