Joi, 2018-05-24, 10:59 AM
Episoade Online Inima De Tigan,Inima De Tigan Acasa Tv,Ep Noi Inima De Tigan,Patimile Inimii Episoade Online,Dallas Serial Online,Dallas Sezon 2,Dallas Antena 1,Episoade Dallas Subtitrate,Dallas Ep Traduse,Dallas Online Serial,Dallas A 1,Dallas Ep. Gratuite,Dallas Antena 1 Online,Antena 1 Dallas,Difuzare Live Antena 1 Live Dallas,Serialul Anului Dallas Antena 1,Online Serial Dallas,Vezi Dallas,Vizioneaza Serial Dallas Online,Episoade Dallas On-line,Download Episoade Dallas Antena 1,Descarca Episod Dallas Gratuit,Episoadele De Ieri,De Maine Din Dallas,Vezi Dallas De Sambata Viitoare Antena 1 Online,Dallas Episoade Subtitrate,Vezi Dallas On-line Gratis A1,Antena 1 Online Dallas Serial,Online,Patimile Inimii Online,Episoade Acasa Tv Patimile Inimii,Patimi Ale Iubirii,Patimile Iubirii,Episodul De Maine Din Patimile Iubiri,Ep Noi Patimile Iubiri,Acasa Tv Online,Teresa Episoade Online,Vezi Teresa Online,Episoade Seriale Online Filme 2013 Filme Traduse 2013 Filme Noi 2013

Formularul pentru autentificare

Principală » Articole » Stiri Financiare Online

Taxele reprezinta 54% din pretul benzinei

Taxele reprezinta 54% din pretul benzinei, aceasta fiind cea mai mica pondere inregistrata la nivelul UE.

In Romania se inregistreaza cea mai mica pondere a taxelor in pretul benzinei, de 54%, si a saptea cea mai mica pondere a taxelor in pretul motorinei, de 56%, din UE-27 (dupa Austria, Luxemburg, Cipru, Lituania, Malta si Slovenia), se arata intr-o analiza realizata de Andreea Paul, consilier de stat al primului ministru.


Ca valoare nominala , taxele au crescut in Romania cu 75% la benzina si cu 97% la motorina in ultimii trei ani. La nivel european, cresterile medii au fost de 47% la benzina, respectiv 69% la motorina.

In Romania, ponderea taxelor in pretul actual al carburantilor se ridica la 54% din pretul benzinei si la 56% din pretul motorinei.

La nivelul Uniunii Europene, taxele medii detin ponderi mai mari decat in Romania, de 61% in pretul benzinei, respectiv de 59% in pretul motorinei, potrivit buletinelor de preturi pentru carburanti din 27 februarie ale Comisiei Europene.

In ceea ce priveste valoarea nominala a taxelor, Romania se situeaza pe locul secund in cazul benzinei in topul celor mai mici taxe dupa Cipru, cu o valoare de 0,699 euro/litru si pe locul cinci in cazul motorinei, dupa Luxemburg, Slovenia, Cipru si Lituania, cu 0,738 euro/litru.

Categorie: Stiri Financiare Online | Adăugat de: Cristiano (2012-03-03)
Vizualizări: 292 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Căutare

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Copyright MyCorp © 2018