Marţi, 2018-05-22, 8:53 PM
Episoade Online Inima De Tigan,Inima De Tigan Acasa Tv,Ep Noi Inima De Tigan,Patimile Inimii Episoade Online,Dallas Serial Online,Dallas Sezon 2,Dallas Antena 1,Episoade Dallas Subtitrate,Dallas Ep Traduse,Dallas Online Serial,Dallas A 1,Dallas Ep. Gratuite,Dallas Antena 1 Online,Antena 1 Dallas,Difuzare Live Antena 1 Live Dallas,Serialul Anului Dallas Antena 1,Online Serial Dallas,Vezi Dallas,Vizioneaza Serial Dallas Online,Episoade Dallas On-line,Download Episoade Dallas Antena 1,Descarca Episod Dallas Gratuit,Episoadele De Ieri,De Maine Din Dallas,Vezi Dallas De Sambata Viitoare Antena 1 Online,Dallas Episoade Subtitrate,Vezi Dallas On-line Gratis A1,Antena 1 Online Dallas Serial,Online,Patimile Inimii Online,Episoade Acasa Tv Patimile Inimii,Patimi Ale Iubirii,Patimile Iubirii,Episodul De Maine Din Patimile Iubiri,Ep Noi Patimile Iubiri,Acasa Tv Online,Teresa Episoade Online,Vezi Teresa Online,Episoade Seriale Online Filme 2013 Filme Traduse 2013 Filme Noi 2013

Formularul pentru autentificare

Principală » Articole » Stiri Politice Online

Google+ ar putea depasi o suta de milioane de utilizatori in februarie

Desi Google+ a fost lansat in versiune finala de doar cateva luni, reteaua de socializare a gigantului iternet ar putea depasi o suta de milioane de utilizatori in februarie, scrie Technolog.


Pentru comparatie, retelei sociale Facebook i-au trebuit nu mai putin de patru ani pentru a ajunge la un astfel de numar de utilizatori, mai precizeaza sursa citata. Compania care a facut estimarile privind cresterea Google+ este Ancestry.com, un site care urmareste indeaproape activitatea si evolutia retelei sociale a Google.

Acelasi site care monitorizeaza activitatea retelelor sociale spune ca Google+ ar putea atinge 400 de milioane de utilizatori pana la sfarsitul lui 2012, ceea ce ar insemna o crestere impresionanta si ar da motive reale de ingrijorare rivalilor de la Facebook. Retea sociala a lui Mark Zuckerberg are in prezent peste 800 de milioane de utilizatori in toata lumea.


Categorie: Stiri Politice Online | Adăugat de: Cristiano (2012-01-04)
Vizualizări: 195 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Căutare

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Copyright MyCorp © 2018