Vineri, 2018-05-25, 3:58 AM
Episoade Online Inima De Tigan,Inima De Tigan Acasa Tv,Ep Noi Inima De Tigan,Patimile Inimii Episoade Online,Dallas Serial Online,Dallas Sezon 2,Dallas Antena 1,Episoade Dallas Subtitrate,Dallas Ep Traduse,Dallas Online Serial,Dallas A 1,Dallas Ep. Gratuite,Dallas Antena 1 Online,Antena 1 Dallas,Difuzare Live Antena 1 Live Dallas,Serialul Anului Dallas Antena 1,Online Serial Dallas,Vezi Dallas,Vizioneaza Serial Dallas Online,Episoade Dallas On-line,Download Episoade Dallas Antena 1,Descarca Episod Dallas Gratuit,Episoadele De Ieri,De Maine Din Dallas,Vezi Dallas De Sambata Viitoare Antena 1 Online,Dallas Episoade Subtitrate,Vezi Dallas On-line Gratis A1,Antena 1 Online Dallas Serial,Online,Patimile Inimii Online,Episoade Acasa Tv Patimile Inimii,Patimi Ale Iubirii,Patimile Iubirii,Episodul De Maine Din Patimile Iubiri,Ep Noi Patimile Iubiri,Acasa Tv Online,Teresa Episoade Online,Vezi Teresa Online,Episoade Seriale Online Filme 2013 Filme Traduse 2013 Filme Noi 2013

Formularul pentru autentificare

Principală » Articole » Stiri Sociale Online

Probleme la Posta si CEC

Curtea de Conturi a descoperit, in urma unui control, nereguli la Compania Nationala Posta Romana, scrie Adevarul.

Astfel, o suma de 89,9 milioane de lei este nejustificata in acte. Posta Romana nu este singura institutie care are probleme, dupa controlul Curtii de Conturi.

Probleme sunt si la mina de sare de la Praid, judetul Harghita, unde exista si o baza de tratament. Curtea de Conturi a anuntat ca aceasta este exploatata defectuos de catre societatea de stat Salrom.


La E.ON Romania, de la un an la altul au disparut fara urma 3.500 de kilometri de conducte, iar numarul statiilor de masurare nu este acelasi in fiecare an. Si la GDF Suez Romania lipsesc 600 de statii de masurare a gazelor.

Si CEC Bank a facut lucrari de rebranding la unele spatii, care au fost ulterior inchise/relocate, uneori chiar la un interval foarte scurt de timp de la data terminarii lucrarilor.


Categorie: Stiri Sociale Online | Adăugat de: Cristiano (2012-01-09)
Vizualizări: 353 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Căutare

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Copyright MyCorp © 2018